اخـبـار سـایـت

عنوان خبر : آیین نامه مربوط به پرداخت شهریه
  خلاصه خبر :

آیین نامه مربوط به پرداخت شهریه

1.   دانشجوی مهمان در طول مدت مهمانی موظف است نسبت به پرداخت شهریه ثابت به موسسه مبدأ و شهریه متغیر به موسسه مقصد اقدام کند .

2.  دانشجوی انتقالی یا دانشجوی منصرف از تحصیل موظف است شهریه یک نیمسال تحصیلی اعم از ثابت و متغیر   ( در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته تا سقف 16 واحد نظری و مقطع کارشناسی ارشد تا سقف 8 واحد نظری ) را به موسسه مبدأ پرداخت کند .

3.  چنانچه دانشجوی منصرف از تحصیل پس از نام‌نویسی و قبل از شروع کلاس‌ها انصراف خود را به موسسه اعلام نماید شهریه پرداختی آن نیمسال به عنوان هزینه انصراف محسوب می‌شود.                   ( تا قبل از حذف و اضافه )

4.   در صورت استفاده از مرخصی تحصیلی دانشجو موظف است شهریه ثابت آن نیمسال را پرداخت کند.

5.  شهریه دوره تابستانی 50 درصد شهریه ثابت هر نیمسال تحصیلی به اضافه شهریه متغیر تعداد واحدهای انتخابی دانشجو است .

6.  در صورت درخواست دانشجو مبنی بر معادل‌سازی سوابق تحصیلی ، وی موظف است به ازا هر یک از واحدهای قابل‌قبول ، پنج درصد شهریه ثابت آن نیمسال را به موسسه پرداخت کند .

7.  دانشجویان ارشد در صورت تمدید پایان‌نامه فقط موظف به پرداخت نصف شهریه ثابت می‌باشند        ( شهریه متغیر پایان‌نامه فقط یک‌بار اخذ می‌گردد )

8.  در صورتی که حذف کلیه دروس نیمسال تحصیلی ، قبل از زمان حذف و اضافه همان نیمسال باشد ، شهریه متغیر دروس ، حسب درخواست دانشجو ، بازگردانده و یا ذخیره می‌شود ، اما شهریه ثابت غیرقابل‌برگشت است .

9.     در صورت حذف اضطراری درس ، شهریه متغیر آن درس مسترد نمی‌گردد .( بعد از حذف و اضافه )

10.  شهریه دانشجو در صورت اتمام سقف سنوات تحصیلی مجاز مطابق با تعرفه سال تحصیلی جاری محاسبه خواهد شد .

لینک دانلود آیین نامه وزرات علوم

منبع خبر :  واحد مالی