اخـبـار سـایـت

تاریخ خبر :          08/02/98     ساعت:      12:28
  عنوان خبر : گزارش بازدید بازرسان محترم هیات نظارت دانشگاه خلیج فارس از موسسه آموزش عالی خرد
  خلاصه خبر :

به گزارش معاونت فرهنگی و امور دانشجویی ، روابط عمومی موسسه آموزش عالی خرد بوشهر ، بازرسان محترم هیات نظارت دانشگاه خلیج فارس در روز شنبه مورخ 1398/02/07 از این موسسه بازدید نمودند.

ابتدا بازرسان محترم ضمن بیان اینکه ، دانشگاهها و مراكز آموزش عالي سه ماموريت آموزش، پژوهش و ارايه خدمات تخصصي را به عهده دارند در هر سه ماموريت مساله كيفيت خدمات ارائه شده از طرف دانشگاه به عنوان نهادي نقش ساز بر جامعه پيشرفته امروزي  بوده است،

از جهتي نظام آموزش عالي از يك نگاه رسالت خاص و سنگين هدايت و رهبري جامعه به سمت تعالي و ترقي را به عهده دارد

در ادمه بازرسان ضمن بازدید و بررسی کیفیت امکانات آموزشی، پژوهشی ، دانشجویی و اداری و همچنین روند جذب هیات علمی و تجهیزات آزمایشگاههای این موسسه ابراز رضایت کردند.

همچنین با تلاشهای انجام شده در طی سال گذشته، نسبت به جذب تعداد هیات علمی ، جذب دانشجو، به استانداردهای مورد نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره داشته اند. و در پایان واحد های مختلف ( از قبیل آموزش – آزمایشگاه –، تحصیلات تکمیلی و ...) این موسسه را مورد بازدید قرار دادند و پیشنهادهای ارزنده ای در جهت بهبود روند آموزش ارائه نمودند.

منبع خبر :
    نویسنده خبر :