استادرزومه استاد - دکتر محمدحسین عمادی

دکتر محمدحسین عمادی

دکتر عمادی فعالیت های اجرایی و تحصیلات عالی خود را از سال 1357 آغاز نمود وی پس از اخذ مدرک مهندسی از دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد در مهندسی کشاورزی از دانشگاه تهران جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری در رشته سیستمهای توسعه و کشاورزی دانشگاه سیدنی عازم استرالیا شد.

وی پس از اتمام تحصیالت بعنوان هیئت علمی در سمت های مختلف اجرایی و علمی و مدیریت تحقیقات بعنوان معاون پژوهشی مرکزتحقیقات روستایی انتخاب و همزمان دردانشگاههای تهران، شیراز وتربیت مدرس در سطح فوق لیسانس ودکتری به تدریس دروس مرتبط با سیاستگذاری توسعه مشغول گردید . وی از سال ۱۳۷۶ به معاونت آموزش وزیر جهاد سازندگی منصوب و سپس تا سال ۱۳۸۴ بعنوان معاونت وزیر جهاد کشاورزی در امر سیاستگذاری آموزش و تحول در نظامهای تولید منشإ تغییرات اساسی در برنامه و ساختار تشکیالت وزارت و تحول در سیستم آموزش و پژوهش وزارت مربوطه گردید.

دکتر عمادی همزمان بعنوان مدرس دوره های بین المللی سازمانهای مختلف منجمله سازمان بهره وری آسیایی APO  به تدریس، مشاوره و پژوهش مشغول بود. وی در سال۸۴" نشان و مدال بین المللی بهره وری"در بخش کشاورزی را از سازمان بهره وری آسیایی APO و از دست ریاست جمهور دریافت نمود.

 وی در سال۱۳۸۵ بعنوان مشاور برنامه توسعه سازمان ملل ( UNDP )در امربازسازی افغانستان عازم این کشور گردید و بمدت هشت سال بعنوان مشاورارشد وزرای کشاورزی و توسعه روستایی این کشور با سازمانهای بینالمللی همکاری نمود و موسسه تحقیقات توسعه روستایی AIRD این کشور را بنیانگذاری و مدیریت نمود. در سال ۱۳۹۳ بعنوان مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امر توسعه تکنولوژی و نوآوری وزیر کشاورزی انتخاب گردید و پس ازبازگشت به ایران جهت تحول سیستم آموزش کشاورزی و انتقال تکنولوژی کشاورزی فعالیت نمود. وی از سال ۱۳۹۴ مشاور و مدرس پاره وقت مراکزپژوهشی کشور چین در حوزه بهره وری و تحقیقات وتوسعه خالقیت و نوآوری میباشد.

در سال ۱۳۹۷ به عنوان سفیرو نماینده  دائم جمهوری اسالمی نزدسازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) عازم رم ( ایتالیا) گردید وقریب سه سال در این سمت خدمت کرد.

در مدت حضور ایشان، ایران عهده دار ریاست نهادها، اجالس ونشستهای متعددی در این سازمان و دو سازمان بین المللی دیگرمستقردر رم (صندوق بین المللی توسعه  کشاورزی (IFAD )و برنامه  جهانی غذا) بود. از جمله مهم ترین این موارد می توان ریاست کمیته فنی کشاورزیCOAG که مسئولیت نهایی نمودن برنامه کار دو ساالنه فنی تخصصی فائو میباشد را برعهده گرفت. وی در این مدت ریاست کنفرانس بین المللی نوآوری و توسعه کشاورزی را برعهده داشت.

ایشان علاوه برمسئولیت های پژوهشی ، آموزشی، مدیریتی در داخلی خارج از کشور در بیشتر از سی و هشت کنفرانس بین المللی شرکت و ارائه مقاله نموده و بیش از ۵۴ مقاله در باره سیاستهای توسعه پژوهش و آموزش کشاورزی و نوآوری بزبان انگلیسی نوشته و چهارده کتاب بزبان فارسی وانگلیس منتشر نموده است. وی در مدت عهده داری مسئولیت در فائو چندین مقاله و دو فصل از کتابهای انتشارات اشپرینگردر مورد نقش فائو در امنیت غذایی و حفاظت از تنوع زیستی را در کارنامه علمی پژوهشی خود دارد.

به اشتراک بگذارید :